Kom och laga dina trasiga saker på Kafé Sjöstugan

Är du också trött på slit och släng? Kom till Kafé Sjöstugan den 19 oktober och 16 november, kl 18 till 21. Naturskyddsföreningen och föreningen ”Bergshamra för alla” bjuder på nål och tråd, garn, symaskin, skruv, spik och lim, skruvdragare och lite färg.

Ta med dina trasiga saker, pimpa dina gamla trötta kläder. Det finns fika och soppa, och vi pratar om stort och smått och om en hållbarare värld. Vill du inte laga, utan bara samtala och hänga får du givetvis också vara med.

Här finns Facebook-evenemanget och affischen om du vill bjuda in fler. Varmt välkommen!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.