Bilder från fågelguidningen med Gigi Sahlstrand i Ulriksdals slottspark

Som samarbetspartner till Festivalen O/MODERNT bjöd vi den 18 juni på en fågelguidning med Gigi Sahlstrand utanför Confidencen och Ulriksdals slott. Cirka 30 deltagare kunde, oftast på bara några meters håll, se några dussintals inhemska fågelårter både i slottsparken och i Edsviken. Gigi berättade för oss många detaljer om vad de olika fåglarna äter i parken och hur de häckar. Nästa år vill vi gärna göra en uppföljning av detta evenemang, dock med lite mer tid för att även hinna med en titt på fåglarna i slottsskogen.

Stort tack till Gigi, Festivalen O/MODERNT samt Åsa Enström Garnström för fotona!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.